Ring Antwerpen stelt hygiënekits samen als dienstbetoon

Ring Antwerpen stelt hygiënekits samen als dienstbetoon

Jaar van dienstbetoon goed van start

Persbericht

Op zaterdag 23 januari 2017 kwamen de broeders van de ring Antwerpen samen voor een priesterschapsvergadering. Daar krijgen zij een opbouwende boodschap van ringpresident Joep Boom omtrent het thema van dit jaar: dienstbetoon.


Meteen werden ook de handen uit de mouw gestoken: in plaats van enkel over dienstbetoon te praten, werden de talrijk opgekomen broeders meteen aan het werk gezet. Op een korte tijd werd met vereende krachten 145 hygiënekits samengesteld.

Wanneer er rampen gebeuren ergens in deze wereld, ontbreekt het de slachtoffers vaak aan het meest essentiële zoals voeding en huisvesting, maar ook hun persoonlijke hygiëne krijgt een klap omdat hun persoonlijke bezittingen verloren zijn gegaan. Daarom stelt De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen graag hygiënekits ter beschikking.

Deze kits bevatten het hoogst noodzakelijke voor de persoonlijke hygiëne zoals bijvoorbeeld een tandenborstel, tandpasta, een handdoekje, zeep, oorstokjes, … 

De ring Antwerpen heeft dus meteen het jaar goed ingezet met een hoop helpende handen. 

 

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.