Nieuwsberichten

Elder Kearon betuigt medeleven met slachtoffers Manchester

Elder Kearon, Europees gebiedspresident van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, betuigt zijn medeleven met de slachtoffers van de ontploffing in Manchester (UK).

Mormonen doen voor de eerste keer mee aan Openkerkendagen in Vlaanderen

Voor de eerste keer doet De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen mee aan de Openkerkendagen. Het thema ‘Zet de stenen in beweging’ wil tonen hoe dynamisch het kerklandschap er anno 2017 in Vlaanderen uit ziet.

Nieuwe bisschap geroepen te Sint-Niklaas

Onlangs werd een nieuwe bisschap aangesteld in de wijk Sint-Niklaas in de ring Antwerpen. De nieuwe bisschop is Marc Heeren.

Bouwen aan kracht: reorganisatie van de ring Antwerpen

De ring Antwerpen bestond uit 14 lokale congregaties. Een reorganisatie zorgt er voor dat er nog 8 grotere wijken zijn. Tevens werd er een wijziging in het ringpresidium doorgevoerd.

Familysearch: stamboomonderzoek voor iedereen toegankelijk dankzij samenwerking

In hun nummer van januari-maart 2017 vermeldt de Vlaamse Stam, tijdschrift voor Genealogie het enorme werk dat FamilySearch (voorheen GSU, Genealogical Society of Utah) heeft verricht voor het digitaliseren van duizenden gegevens. 

Reserveringen voor het open huis van de tempel in Parijs

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen maakt bekend dat het vanaf heden mogelijk is om reserveringen te maken voor een rondleiding tijdens het open huis van de tempel in Parijs.

Zusterhulpvereniging viert 175-jarig bestaan

Op 18 maart 2017 viert de Zusterhulpvereniging van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen haar 175-jarig bestaan. 

We will remember them...

When you go home,

Tell them of us and say:

For your tomorrow

We gave our today.

- Kohima Epitaph

Ring Antwerpen stelt hygiënekits samen als dienstbetoon

Op zaterdag 23 januari 2017 kwamen de broeders van de ring Antwerpen samen voor een priesterschapsvergadering. Daar krijgen zij een opbouwende boodschap van ringpresident Joep Boom omtrent het thema van dit jaar: dienstbetoon.

Savannah Stevenson getuigt en zingt over haar geloof en carriere

Savannah Stevenson is een West End (Londen) musicalster en o.a. bekend van haar hoofdrol als Glinda in de hitmusical Wicked en van haar vertolking van Maria, moeder van Jezus, in de Bijbel video’s van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Gedurende drie avonden heeft zij in Nederland en België verteld en gezongen over haar geloof.